Svet-Stranek.cz
OBCHOD  SLUNÍČKO

obchodní podmínky pro e-shop obchod-sluníčko:

obchodní podmínky pro e-shop obchod-sluníčko

Minimální objednávka je 300 kč



Obchodní podmínky

Tyto obchodní podmínky upravují vztah mezi kupujícím a prodávajícím zboží z internetového obchodu www.obchod-slunicko.stranky1.cz.
Kupujícím je zákazník, který si určité zboží objedná přes e-shop www.obchod-slunicko.stranky1.cz.
Prodávajícím je Hana Bílková
Brněnská 95, Holasice, 66461 IČ: 76512525, neplátce DPH.

OBJEDNÁNÍ ZBOŽÍ
Objednávky jsou přijímány prostřednictvím internetového obchodu www.obchod-slunicko.stranky1.cz.

Objednávat zboží lze kdykoliv. Vaši objednávku vyřídíme v co nejkratším termínu.Po objednání zboží vám přijde potvrzovací mejl kde bude vypsáno číslo účtu konečná částka a termín dodání.

CENY ZBOŽÍ
Ceny jsou uvedené u každého druhu zboží a prodávající má právo je během dne upravovat tak, aby byly vždy aktuální. Pro kupujícího jsou rozhodující ceny platné v okamžiku odeslání objednávky.

DODÁNÍ ZBOŽÍ
Zboží odesíláme přes Českou poštu.
Při předání zboží k doručení České poště bude zákazník informován SMS nebo e-mailem.
Je možné dohodnout se s prodávajícím i na osobním odběru zboží v kamenném obchodě v Holasicích.

V našem e-shopu je zboží od mnoha různých dodavatelů, z čehož plynou různé dodací lhůty.
Obvyklá lhůta k odeslání je do 5 pracovních dnů.


V případě, že nebude možné vyřídit objednávku v uvedených termínech, zkontaktujeme kupujícího a dohodneme se na dalším postupu v daném obchodním případě.

Prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část v případech, že objednané zboží se již nevyrábí nebo není v danou dobu dostupné. V těchto případech bude kupující neprodleně ze strany prodávajícího kontaktován a bude s ním dohodnut další postup. Pokud kupující již poukázal částku za zboží na účet prodávajícího, bude mu vrácena zpět.

Objednávku lze stornovat do max. 1 hodiny od objednání.Nakupující má povinnost o tomto kroku neprodleně informovat prodejce !!!Storno není možné, pokud již byla zásilka vyexpedována !!Po objednání zboží vám přijde potvrzovací mejl kde bude vypsáno číslo účtu konečná částka a termín dodání.


ZÁRUKA
Záruční doba je různá podle druhu zboží. Minimální doba záruky se řídí platným zákonem ČR.

REKLAMACE
Zboží je vždy důkladně baleno tak, aby při přepravě nedošlo k jeho poškození. Zákazník je povinen při přebírání zboží překontrolovat, zda nejsou na zásilce viditelné známky mechanického poničení obalu. Pokud by se tak stalo, je nutné reklamaci uplatňovat u České pošty.
Reklamace se nevztahuje na zboží, které bylo poškozeno nevhodným zacházením, opotřebením nebo na zboží podléhající rychlé zkáze.

Reklamované zboží je nutno zaslat v kompletním stavu (např.: hrneček i s pokličkou a obalem) zpět prodávajícímu doporučeně (ne dobírkou!) s kopií dokladu o pořízení a stručným popisem vad na adresu prodávajícího a informovat ho o této skutečnosti.
Pak má prodávající 30 dnů na to, aby zboží opravil, vyměnil nebo vrátil zákazníkovi peníze v závislosti na tom, o jakou vadu se jedná.

ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY
Zákazník má dle § 53 odst. 6 a 7 Občanského zákoníku v platném znění 367/2000 Sb. právo odstoupit od kupní smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží bez udání důvodu. V takovém případě je kupující povinen o využití tohoto práva informovat prodávajícího, doručit zboží (včetně příslušenství a všech dokladů) na vlastní náklady doporučeně Českou poštou (ne na dobírku!) a to do 14 dnů od převzetí zboží.

Pokud bude vrácené zboží v původním obalu a nepoškozeném stavu, vrátí prodávající zákazníkovi peníze na jeho bankovní účet nebo zašle poštovní poukázkou za poplatek 50 Kč a to do 30 dnů od obdržení vráceného zboží.
Prodávající má právo dle § 415 Občanského zákoníku odečíst částku z kupní ceny zboží, kterou má vrátit kupujícímu, na nezbytné náklady spojené s dodávkou zboží.

OCHRANA OSOBNÍCH DAT

Provozovatel internetového obchodu www.obchod-slunicko.stranky1.cz.
se zavazuje, že Vaše osobní údaje neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou dle zákona přísně zabezpečena a použita pouze při komunikaci mezi prodávajícím a Vámi. Zpracování a nakládání s osobními údaji probíhá v souladu se zákonem 101/2000 Sb. na ochranu osobních dat.


ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ
Práva a povinnosti smluvních stran vyplývajících z uzavřeného smluvního vztahu se řídí právním řádem ČR. Případné spory budou řešeny přednostně smírnou cestou, pokud by se to nepodařilo, rozhodl by poté soud.

Tyto obchodní podmínky vstupují v platnost dne 1.4. 2010. obchod-sluníčko má právo je pozměnit (např. v závislosti na změně zákona apod.) bez předchozího upozornění.
návštěvníků stránky
celkem165 304
tento týden73
dnes37